عکس و خبر

پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات

جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶

پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات

دسته بندی : عکس و خبر تاریخ : جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶

پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات

پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات , بروز سکته قلبی را می توان از جمله شایع ترین اختلالات قلبی به شمار آورد. سکته قلبی به علت عدم خون رسانی به قلب به وجود می آید که می تواند در اثر انسداد و یا پاره شدن عروق به وجود آید. روش های مختلفی برای پیشگیری از سکته قلبی وجود دارد که از جمله مهم ترین آنها می توان به تغذیه اشاره کرد. مصرف بعضی سبزیجات در این زمینه می تواند بسیار مفید باشد.

پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات

درمان و پیشگیری از سکته قلبی با مصرف سبزیجات

محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که مصرف یک ویتامین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته را کاهش می‌دهد.محققان در تحقیقات اخیر خود به افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی ناشی از کمبود یک ویتامین پی بردند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که سطح ناکافی ویتامین k ممکن هست بر ساختار قلب تأثیر منفی بگذارد
و منجر به یک بیماری به نام هیپرتروفیک بطن چپ (LVH) شود.

افزون بر این، ویتامین K نقش کلیدی در انعقاد خون و سلامت استخوان دارد،
کمبود ویتامین k خطر بروز خونریزی، پوکی استخوان و شکستگی استخوان را افزایش می دهد.
پیشگیری از سکته قلبی با سبزیجات

پیشگیری کردن از مشکل سکته قلبی با سبزیجات

ویتامین K در رژیم غذایی با عنوان فلیکوینون یا ویتامین K-۱ شناخته شده هست.

این ویتامین در سبزیجات برگ سبز مانند :
کلم برگ، کلم کالی، جعفری، کلم بروکلی، اسفناج و گل کلم موجود هست.
و مصرف آنها از دوران کودکی و نوجوانی می تواند در بهبود عملکرد قلب بسیار موثر باشد.

بطن چپ بخش اصلی پمپاژ کننده خون در قلب هست و آسیب دیدن آن در سلامت قلب و خون رسانی به اندام ها تاثیرگذار هست.مری دوهیت و مری الن فین از موسسه پیشگیری جورجیا در دانشگاه آگوستا ارتباط بین یک بیماری در بطن چپ قلب و کمبود ویتامین k را ثابت کردند، این ویتامین در سلامت قلب جوانان تاثیر مثبت زیادی دارد.

دوهیت و همکارانش ۷۶۶ نوجوان سالم بین ۱۴ تا ۱۸ سال را بررسی و رژیم غذایی و عادات فعالیت بدنی آنها را در مدت ۷ روز ارزیابی کردند، پس از این مدت ساختار و عملکرد بطن چپ این نوجوانان با استفاده از اکوکاردیوگرافی ارزیابی شد.

دراین مطالعه نشان داده شد نوجوانانی که کمترین میزان ویتامین K-۱ را مصرف کرده بودند بطن چپ آنها نسبت به بطن راست بزرگ تر بود همچنین حدود ۱۰ درصد از نوجوانان به هیپرتروفیک بطن چپ قلب (LVH) مبتلا بودند.
همچنین در این تحقیق نشان داده شد با مصرف ویتامین K-۱ در نوجوانان خطر ابتلا به هیپرتروفیک بطن چپ قلب کاهش پیدا می کند.

نویسندگان این مطالعه اذعان داشتند که :

مصرف ویتامین K-۱ در دوران کودکی به سلامت قلب و عروق کمک میکند
و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را در بزرگسالی کاهش پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران